فراخوانفراخوان داخلیفراخوان عکاسی

فراخوان هشتمین جشنواره‌ی ملی و بین‌المللی عکس «فیروزه» تبریز

پوستر هشتمین «جشنواره عکس فیروزه» تبریز درحالی آغاز به‌کار کرد که برخلاف دوره‌های قبل، امسال بخش بین‌المللی نیز به این جشنواره به مناسبت رویداد «تبریز۲۰۱۸» اضافه شده است.

به گزارش روابط عمومی جشنواره عکس فیروزه تبریز، پوستر هشتمین «جشنواره عکس فیروزه» که قرار است در سطوح ملی و بین‌المللی برگزار شود، امروز با حضور مسئولان جشنواره، تعدادی از عکاسان پیشکسوت و هنرجویان جوان، در گالری سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تبریز رونمایی شد.

جشنواره عکس «فیروزه» که اکنون هفت دوره از برگزاری اولین دوره آن می‌گذرد، تبدیل به یکی از جشنواره‌های مطرح و به‌نام در حوزه عکاسی در سطح کشور شده است و جایزه آن نیز جایزه مهم و ویژه‌ای برای عکاسان به شمار می‌آید.

امسال به‌بهانه رویداد گردشگری «تبریز۲۰۱۸»، بخش بین‌المللی نیز به این جشنواره اضافه شده است تا علاقه‌مندان به موضوعات و محورهای جشنواره نه‌تنها در تبریز و ایران، بلکه در خارج از کشور نیز بتوانند آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارائه کنند.

حسین آذرنیا، مدیرعامل سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تبریز، برگزاری چهار دوره از هشت دوره این جشنواره در دوران مدیریتی خود را «توفیقی» دانسته که «نصیب هرکسی نمی‌شود.»

آذرنیا در سخنانی پیش از پرده‌برداری از پوستر، جشنواره عکس فیروزه را «از بی‌حاشیه‌ترین و مهم‌ترین جشنواره‌های عکس کشور» شناخته و گفته که این افتخار به همت هنرمندان پرتلاش و عکاسان توانمند تبریزی به دست آمده است.

موضوعات:

بخش الف: چهره‌ی شهر (عکاسی مستند [رنگی و سیاه و سفید] از همه‌ی موارد مرتبط با شهر تبریز از قبیل توریسم، شهر و شهروند، زندگی شهری، محیط زیست، ترافیک، ورزش همگانی، نمودهای شهر سالم و مدیریت شهری و موارد منحصربه‌فرد در رابطه با شهر تبریز، اعم از پوشش، فرهنگ، اغذیه و شیوه‌های زندگیِ اقلیمی و اختصاصی شهر تبریز)

بخش ب: فرش تبریز (عکاسی مستند و صرفاً رنگی از همه‌ی موارد مرتبط با فرش تبریز – از فرآیند تولید تا فروش)

بخش ویژه: پروژه های عمرانی شهرداری، زیبایی‌ها، جاذبه های گردشگری و معماری شهر در چشم انداز تبریز 2018 (عکاسی مستند و صرفاً رنگی از پروژه های عمرانی شهرداری، پل ها، برج ها، نمادها و جاذبه‌های گردشگری، مجتمع های فرهنگی و تفریحی مدرن، اماکن مذهبی، تاریخی، مترو، نماهای داخلی و بیرونی مساجد، تکایا، زیارتگاه‌ها، خانه‌های قدیمی، بناهای تاریخی، معاصر و مدرن، اقدامات و دست‌آوردهای اخیر شهرداری، مفاخر تبریز و آذربایجان، تفرجگاه عون بن علی)

بخش تلفن همراه: عکاسی [رنگی و سیاه و سفید] از همه‌ی موارد مرتبط با چهره ی شهر تبریز

تذکر: در هرکدام از بخش‌های جشنواره، هرگونه تغییر و دستکاری که بر جنبه‌های استنادی عکس خدشه وارد کند، پذیرفته نیست. امکان تغییرات فقط در حد اصلاح رنگ، نور و برش عکس می باشد. در بخش های «ویژه» و «ب» فقط عکس های رنگی پذیرفته می شوند و در بخش های«الف» و «تلفن همراه» هر دو شیوه ی رنگی و سیاه و سفید قابل قبول است.

–  شرکت تمامی عکاسان کشور در این جشنواره آزاد است.

– عکاسان شرکت‌کننده به مدت پنج روز مهمان سازمان فرهنگی‌هنری شهرداری تبریز خواهند بود.
–  ثبت‌نام اولیه‌ی اینترنتی برای تمامی شرکت‌کنندگان بومی و غیربومی الزامی بوده و جدول زمانی مشخص‌شده به هیچ وجه تمدید نخواهد شد.

–  پس از اتمام مهلت ثبت نام اولیه‌ی اینترنتی، دبیرخانه از میان درخواست‌کنندگان (فقط غیربومی) شرکت در جشنواره، اسامی 100 نفر از حائزین شرایط حضور در جشنواره را اعلام خواهد کرد. انتخاب عکاسان متقاضی، با توجه به کارنامه‌ی عکاسی متقاضیان، توسط هیأت انتخاب صورت خواهد گرفت.

– جشنواره از اسکان عکاسان بومی و شرکت‌کنندگان آزاد (غیرمدعو) معذور است.

– تمام شرکت‌کنندگان مدعو، بومی و آزاد (غیرمدعو) از شرایط رقابتی یکسان برخوردار خواهند بود.

– عکس‌های هر چهار بخش در فولدر جداگانه، بر رویDVD ، الزاماً با دو فرمت JPEG و RAW  ضبط و به دبیرخانه تحویل داده خواهند شد. ارائه ی فایل ویرایش نشده و خام عکس در بخش تلفن همراه الزامی است.

–  عکس‌های ترکیبی و دستکاری‌شده، با تشخیص نرم‌افزارهای هوشمند، به‌صورت خودکار از مرحله‌ی داوری حذف خواهند شد (تغییرات فقط در محدوده‌ی اصلاح رنگ و نور و برش عکس قابل قبول است).

–  حداکثر تعداد بیست و هشت قطعه عکس (در هر بخش فقط هفت تک‌عکس) توسط عکاس انتخاب و برای شرکت در مرحله‌ی داوری به دبیرخانه تحویل داده خواهند شد.

–  چنانچه فرمت JPEG و RAW یک عکس یا فرمت ویرایش نشده ی عکس های تلفن همراه هم‌خوانی نداشته باشند از مرحله‌ی داوری حذف خواهد شد.

–  به هر عکس راه‌یافته (به غیر از عکس‌های حائز رتبه و بخش تلفن همراه) مبلغ یک میلیون ریال حق‌التألیف پرداخت خواهد شد.

–  تصمیم‌گیری در رابطه با موارد پیش‌بینی‌نشده بر عهده‌ی دبیرخانه می‌باشد.

 آخرین مهلت ثبت نام: 15 اردیبهشت 97

موضوعات:
بخش بین ­الملل: معماری جهان اسلام، عکاسی مستند از همه‌ی موارد مرتبط با معماری جهان اسلام

علاقه‌مندان شرکت در جشنواره، فرم ثبت نام اولیه را  کامل کرده و به نشانی الکترونیکی جشنواره  7firoozeh@gmail.com  ارسال نمایند. دبیرخانه حداکثر در مدت سه روز، متقاضیان را نسبت به وصول اطلاعات و ثبت نام اولیه مطلع خواهد کرد.

فرم ثبت نام: دانلود

 

بخش اصلی: چهره‌ی شهر شامل بخش های توریسم، شهر و شهروند، زندگی شهری، محیط زیست، ترافیک، ورزش همگانی، نمودهای شهر سالم و مدیریت شهری و ویژگی­های اختصاصی در رابطه با شهر تبریز، اعم از پوشش، فرهنگ، غذاها و شیوه های زندگی اقلیمیِ شهر تبریز

بخش ویژه: معماری و زیبایی­های ابنیه ­ی تاریخی و مدرن تبریز، پروژه­های عمرانی شهرداری، جاذبه ­های گردشگریِ شهر در چشم­انداز تبریز ۲۰۱۸

بخش تلفن همراه: همه‌ی موارد مرتبط با چهره­ ی شهر تبریز

جوایز:
نفر اول: تندیس جشنواره، لوح افتخار و مبلغ 3 میلیون تومان
نفر دوم: لوح افتخار و مبلغ 2.5 میلیون تومان
نفر سوم: لوح افتخار و مبلغ 2 میلیون تومان
تقدیر نفر اول: لوح تقدیر و مبلغ 1.5 میلیون تومان
تقدیر نفر دوم: لوح تقدیر و مبلغ 1 میلیون تومان

جوایز بخش تلفن همراه:
نفر اول: تندیس جشنواره، لوح افتخار و مبلغ بیست میلیون ریال
نفر دوم: لوح تقدیر و مبلغ پانزده میلیون ریال
نفر سوم: لوح تقدیر و مبلغ پنج میلیون ریال
تقدیر نفر اول: لوح تقدیر و مبلغ سه میلیون ریال
تقدیر نفر دوم: لوح تقدیر و مبلغ سه میلیون ریال

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا