نمایشگاه «بازتاب ها» به نمایشگاه گردانی لیلا طیبی فرد در گالری بینش برگزار شد
«بازتابها» نمایشگاهی است که لیلا طیبی فرد در گالری بینش کیوریتوری آن را بر عهده دارد. این نمایشگاه نگاهیست به آثار هنرمندان جوان مقیم آمل که با همکاری «فضای هنر ایسو» در کنار آثار هنرمندان مقیم تهران شکل گرفت. این اتفاق نتیجهی حضور هنرمندانى است؛ که در مديومهای مختلف تلاش کردند تا افکار، احساسات، ایدهها و دیدگاههای شخصی و اجتماعی خود را بیان کنند. آثار گردآوری شده در این نمایشگاه گفتمانی ساده را در کنار یکدیگر نشان میدهند. هر قطعه با ظاهر متمایز خود، دارای دیدگاه منحصر به فردی از دغدغههای هنرمند در دنیایی است که در آن زندگی میکند.
لیلا طیبی فرد در خصوص کیوریتوری این نمایشگاه توضیح میدهد: «همکاری هنرمندان از دو منظر متفاوت و تجربه زندگی ایدهی اولیه این نمایشگاه است و هدفمان بر این بود که بستری باشیم برای حمایت و دیده شدن بهتر آثار هنرمندان غیر تهرانی.
هنرمندان شرکت کننده در نمایشگاه «بازتاب» عبارتند از: ستایش آهنگری، حمید اسدزاده، علی انصاری، فاطمه براری، حمید پورعلی، سها حسنپور، پرستو خوشحساب، م. زالا، مهسیما سعیدی، فروزان سلیمانی، شقایق حمید شعبانی، زینب فاطمی، مریم فرمانی، بنفشه متولی، مصطفی معصومی، راحله مهیج، فرناز نجفی، مانیا نوروزاد و واهیک هارتونیان.
در بیانیه این نمایشگاه، به قلم لیلا طیبی فرد آمده است: «نمایشگاه حاضر تلاشی جمعی – فردی برای بیان افکار و دیدگاههای فردی و اجتماعی هنرمندان است؛ سفری به ژرفای تجربیات روزمره از طریق هنر . آثار گردآوری شده در این نمایشگاه بیانگر روایتی ساده در کنار یکدیگر هستند. هنر بهعنوان عنصری منحصربهفرد، رشتهای ظریف در میان این افکار، فعالیتها و فرآیندهای گوناگون میبافد و آنها را به هم پیوند میدهد و کلیتی منسجم ایجاد میکند.
هر کار به صورت مستقل، با ظاهر بیرونی متمایز خود، دارای دیدگاه منحصر به فردی از دغدغههای هنرمند در دنیایی است که در آن زندگی میکند. در گفت و گوی خلق شده شاهد روایت و بازتاب تجربیات هنرمند در دنیای معاصر هستیم. هنرمندان با زبان هنر دریچهای به روی افکار، عواطف و دغدغههای خود میگشایند و مخاطب را به سفری به اعماق وجود انسان دعوت میکنند.
این آثار مانند قطعات پازلی که در کنار یکدیگر قرار گرفته اند، تنوع و کثرت افکار و تجربیات هرفرد را به نمایش می گذارد. هر قطعه داستانی منحصر به فرد دارد و به عنوان پورتالی به دنیایی متفاوت عمل میکند. در این تعامل، مخاطب نقش فعالی دارد. آنها صرفاً تماشاگر نیستند، بلکه با هنرمند گفتگو میکنند و در فرآیند خلق معنا مشارکت میکنند. تفسیر و درک هر کار به تجربیات و برداشت های فردی مخاطب بستگی دارد و «بازتاب ها» را به فضایی پویا و تعاملی تبدیل می کند که در آن گفتگوها و تبادل نظر بین هنرمند و بیننده صورت می گیرد.